Ova godina biće prepuna vrhunskih sportskih događaja, a neki od njih su već počeli. Januar je više nego uzbudljiv, Australijan open je startovao, a ne smemo zaboraviti ni Evropsko prvenstvo u rukometu, kao ni Evropsko prvenstvo u futsalu.

Naravno, tu su i fudbalske TOP LIGE, Evroliga, Evrokup

Šta nedostaje? Tiket, naravno!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Sve to treba “začiniti” jednim tiketom, gde drugo nego u Meridianu?

Zašto? Odgovor je jednostavan. Sportska kladionicaMeridian svim novoregistrovanim korisnicima donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE za online kladjenje.

Dakle, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, i na vaš račun automatski „leže“ 500 RSD bonusa!

Dakle, poklon tiket je tu, a na vama je samo da odlučite koje utakmice ćete „ispratiti“. Šta god da izaberete – nećete pogrešiti, jer vam Meridian za svaki sport i sva takmičenja donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *