Klađenje nikada nije bilo lakše i bezbednije, jer na teren izlaze timovi koji će umesto vas uplatiti avans, na lokaciji i u terminu koji vam odgovara.

Onlajn klađenje je sigurizza, a sigurno je i to da će igrači biti potpuno bezbedni i prilikom uplate avansa sa kućnog praga! Poštovanje svih mera u cilju sprečavanja širenja korona virusa je na prvom mestu u Mozzartu. I ovog vikenda u ponudi je veliki izbor kvota, a regionalni lider u igrama na sreću nudi opciju beskontaktne uplate – dovoljno je samo da pozovete Mozzart ličnog asistenta koji će tu uslugu obaviti umesto vas, na željenoj lokaciji i u tačno zakazano vreme. Klađenje nikad nije bilo lakše!

Timovi su u potpunosti opremljeni i prilikom izlaska na teren koriste maske, rukavice, kao i dezinfekciona sredstva za ruke kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.

Kako funkcioniše ovaj način uplate? Mozzart asistenti su timovi koji će umesto vas uplatiti avans, na lokaciji koju budete želeli i u terminu koji vam odgovara.

Uplatu možete zakazati svakog dana od 16 do 23 časa, dovoljno je da pozovete na telefon Mozzart call centra, a broj za svoj grad možete pronaći OVDE.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *