ПРЕД вама су 23 дана испуњена мундијалским изазовима и дневним наградама од 50.000 РСД фреебет-а за састављање тикета

ПУТ ДО ПЕХАРА ВРЕДАН 1.200.000 РСД У АДМИРАЛБЕТ-у

Foto: AdmiralBet

Чекање је завршено! Почела је једна од највећих планетарних спортских манифестација, Светско првенство у Катару! Шта ће нам све донети и колико узбуђења, сазнаћемо у наредних месец дана.

Оно што у овом тренутку сигурно знамо јесте то да је АдмиралБет обузела права мундијалска еуфорија, где вас чека 23 дана дуг “Пут до пехара” и исто толико задатака, са укупним наградним фондом од 1.200.000 динара! 

Предлажемо вам да, “оно мало” слободног времена у паузама од фудбалских утакмица у Катару, искористите на решавање дневних задатака и освајање шампионских награда у АдмиралБет-у.

Док траје Светско првенство, сваког дана имаћете нову шансу да освојите чак 50.000 динара фреебет-а!

На АдмиралБет сајту или новој апликацији чекаће вас увек нови дневни задатак. Биће вам потребно ваше фудбалско знање и искуство да одговорите на изазов, погодите тикет са највећом квотом и тако покупите вашу дневну награду од 50.000 РСД.

Ту није крај, јер мундијалско финале доноси дупло више! Па тако, уколико на финални дан успешно решите последњи, 23. изазов, освојићете дупло већу награду у износу од 100.000 динара!

Током трајања Светског првенства, сви нови играчи који се региструју, верификују свој налог и потврде свој број телефона на новој АдмиралБет апликацији, одмах након тога добијају 2000 РСД бонуса добродошлице без депозита, за дупло више забаве на слотовима и за спортско клађење.

Ако, поред фудбала, волите да се забавите и на онлајн слот играма, “Пут до пехара” вас води и на АдмиралБет слот турнир вредан 2.000.000 динара! 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *