Evropsko rukometno prvenstvo, 15. po redu je startovalo i već na početku pokazalo da nas čeka pravi rukometni spektakl.

Posebnu pažnju obratićemo na grupu C, u kojoj se nalazi Srbija, kao i Hrvatska, Francuska i Ukrajina. Mnogi bi je nazvali „grupom smrti“, jer je Ukrajina jedina selekcija koja bi se možda mogla unapred otpisati. Ipak, nema sumnje da nas i u ostalim grupama čekaju sjajni mečevi i borba za svaku loptu.

Naravno, sve to treba ispratiti uz jedan tiket, a gde drugo nego u Meridianu? Naime, sportska kladionicaMeridian osim što donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ovog puta donosi i sjajan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski vam stiže bonus za online kladjenje.

PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

A, onda pređimo na ponudu:

Češka – Bosna i Hercegovina: kec 1.30, iks 11, dvojka 4.90

Severna Makedonija – Crna Gora: kec 1.35, iks 10, dvojka 4.30

Hrvatska – Srbija: kec 1.50, iks 9.00, dvojka 3.25

Norveška – Rusija: kec 1.10, iks 21, dvojka 11

Slovenija – Danska: kec 8.20, iks 17, dvojka 1.10

Španija – Švedska: kec 2.90, iks 8.80, dvojka 1.60

Tačno je da naši „orlovi“ nisu favoriti, ali ko zna – nisu bili ni 2012. godine, pa su stigli do finala i uzeli srebrnu medalju. Ako verujte u „Orlove“, čeka vas kvota 152 na pobedu na Evropskom prvenstvu!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *