Tokom blistave igračke karijere legendarni centar je sa Lejkersima vodio nezaboravne borbe sa Sakramento Kingsima, u periodu kada su zvezde Kingsa bili i Vlade Divac i Predrag Stojakiović.

Ipak, nekoliko godina pošto je “okačio patike o klin“, Šekil O’Nil je 2013. godine postao manjinski vlasnik Sakramento Kingsa i to je bio sve do juče, kada je objavio da se povlači sa te pozicije.

“Kao rezultat novog poslovnog poduhvata, pravila NBA su od mene zahtevala da prodam svoj udeo u Sakramento Kingsima. Želim da se zahvalim navijačima, gradu Sakramentu, Viveku Ranadivu i celoj organizaciji Kingsa za naše veliko partnerstvo. Bilo mi je zadovoljstvo da budem vlasnik takve organizacije koja razmišlja unapred i nadam se da ću se jednog dana vratiti“, napisao je O’Nil na Tviteru.

Mediji prenose da je O’Nil potpisao ugovor o saradnji sa kompanijom za sportsko klađenje, pa je morao da likvidira svoj udeo i napusti kalifornijsku franšizu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *