Prati Svetsko, kladi se u Meridianu i sastavi tiket po svojoj meri!

Samo dva dana ostala su do početka novog izdanja Svetskog prvenstva, a to je dovoljno vremena da istražite fantastičnu ponudu sportske kladionice Meridian, preuzmete  bonuse i sastavite mundijalski tiket!

Sigurni smo da nijedan fudbalski događaj, pogotovo ne Svetko prvenstvo, ne može proći bez omiljene poslastice svih ljubitelja sporta, a to je online kladjenje.

Ako do sada niste – čekirajte ponudu Meridiana, jer ova kladionica donosi SPECIJAL ZA MUNDIJAL SA VISE OD 5.000 OPCIJA ZA IGRU, ali to nije sve jer one najzanimljivije možete kreirati sami!

Meridian je poznat kao kuća najvećih bonusa, ali i po slobodnoj igri, koja vam daje priliku da pustite mašti na volju i sami kreirate igru!

Koliko puta ste samo pomislili “zašto nema kvota na ovo, zašto nema kvota na ono”? Mnogo puta, znamo. E, pa – imamo rešenje za sve vas kreativce!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Od sada se možete kladiti na bilo koji sportski događaj koji vam padne na pamet. Bilo koja moguća ili nemoguća situacija na meču i tokom samog šampionata – izbor je na vama!

Osmislite proslavu gola, broj golova, reakcije tokom utakmice, možda neko novo bacanje kapitenske trake… Pustite mašti na volju i sastavite tiket po vašoj meri!

Naravno, uz standardno NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI. A, da biste to mogli da uradite – potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a tada vam na račun stiže i 2.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA!

Dakle, sve je spremno za potpuni užitak u najvećoj fudbalskoj smotri na svetu.

NOVO U MERIDIANU: U periodu trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu učestvuj u promociji POGODI NAJVEĆU KVOTU i budi među 30 najboljih, jer su nagrade svetske! Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda budu imali tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je važno – tiket ne mora biti dobitan. Saznaj detalje OVDE i priključi se zabavi!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *