Највећа наградна игра на Балкану! Нешто до сада невиђено у свету игара на срећу, а све то у Кладионици СОЦЦЕРБЕТ.

СОЦЦЕР сличице потражи и паркирај БМW у гаражи!

Фото: Соццер бет

Феноменалну наградну игру смо вредно спремали неколико месеци да би постала оно што јесте. Водили смо се оним шта би играч највише желео. Тако смо дошли до идеје да прва награда буде премоћни БМW 420Д XДРИВЕ!

За остале, ту је наградни фонд од 8.000.000 динара промо-ваучера! Зато, СОЦЦЕР сличице потражи и паркирај БМW у гаражи.

Да ужитак буде комплетан, а доживљај током Светског првенства потпун, играчи ће у периоду од уторка 22. 11. 2022. у 00.01 па све до 05. 01. 2023. сакупљати сличице светских асова. 

Укратко, у наградној игри корисник сакупља сличице са ликовима фудбалера, од којих оне златне садрже јединствен КОД. Очитавањем кода их везује за свој кориснички налог и тиме стиче услов за учествовање у извлачењу за освајање главне награде. 

Што више сличица сакупи, корисник има веће шансе за освајање главне награде. 

Није компликовано, детаљна упутства могу се наћи OVDE.

Без обзира на то коју врсту клађења играчи преферирају, онлајн клађење или уплату тикета у СОЦЦЕРБЕТ пословницама, па чак и љубитељи слот-клуб забаве, сви ће равноправно учествовати у извлачењу за главну, као и за остале робне и новчане награде.

Извлачење главне награде заказано је за 05. 01. 2023. од 21 час на сајту www.соццербет.рс

Због свега овога, буди баш ти играч који ће 2023. годину започети захваљујући Кладионици СОЦЦЕРБЕТ за воланом БМW 420Д XДРИВЕ!

И да вам откријемо још нешто. Од 1. марта 2023. до 15. априла 2023. спремили смо још једну феноменалну наградну игру. Главна награда биће стан у Београду на води, а очекују вас и бројне новчане награде.

Прави играчи на правом месту!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *