Svetsko prvenstvo u fudbalu se bliži, uzbuđenje raste iz dana u dan, a kako bismo se na najbolji način zagrejali za ovaj fudbalski spektakal tu je sportska kladionica Meridian.

Kao što već dobro znate, proteklih nekoliko meseci obeležilo je do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima – IGRAJ ZA KATAR je promocija o kojoj se mesecima pričalo, a svi igrači koji imaju otvoren nalog u kladionici Meridian imali su i šansu da osvoje kartu za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Možda vam je karta za Katar promakla, ali nova prilika je tu!

Počev od 1. novembra, pa sve do 17. novembra budite deo promocije “Odigraj najviše tiketa” jer Meridian ponovo donosi vrhunske nagrade.

Za jedinstven doživljaj i osećaj kao da ste deo planetarnog spektakla, Meridian je spremio pet televizora i čak 200.000 RSD keš bonusa!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Spemi se da uživaš u najboljem fudbalu i to – na najnovijem televizoru vrhunskog kvaliteta!

Za početak, sve što je potrebno je da imaš otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs. Ukoliko još uvek nemaš, registruj se putem sajta ili mobilne aplikacije jer tom prilikom dobijašbonus dobrodošlice u vrednosti od 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasure.

A onda… spremi se da do 17. novembra izdominiraš! Odigraj najviše tiketa i budi među 20 najboljih, jer su nagrade svetske:

1. mesto TV + 50.000 RSD bonusa

2. mesto TV + 30.000 RSD bonusa

3. mesto TV + 20.000 RSD bonusa

4. mesto TV + 15.000 RSD bonusa

5. mestvo TV + 10.000 RSD bonusa

Naravno, tu su keš bonusi i za takmičare plasirane od 6. do 20. mesta i to: od 6. do 10. mesta 10.000 bonusa i od 11. do 20. mesta 2.500 dinara bonusa.

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice.

Koji su uslovi za tikete?

• Minimalna uplata 100 RSD

• Minimalan broj parova na tiketu 5

• Minimalna kvota po paru 1.5

Takođe, u promociji učestvuju i standard i live tiketi, a potrebno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

BONUS VIDEO:

Prti Bee Gee & Meridian – Prvak sveta

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *