Уколико будете ишли да гледате Србију на некој од наредних утакмица знајте да то може ако не поштујете правила скупо да вас кошта јер дуга је листа забрана за туристе у овој конзервативној земљи на Блиском истока.

У Катар нећете моћи да унесете: свињско месо, електронске цигарете, вејпове, алкохол, религијске књиге и предмете, наркотике као и порнографски материјал.

Алкохол ћете моћи да пијете три сата пре него што меч почне, односно сат пошто се утакмица заврши. Осим тога, чаша пива ће вас коштати најмање 13 долара у зонама за конзумацију, а уколико пиво наручите у хотелу, рачун може изаћи и на 80. Цена је папрено висока због таксе на грех која је урачуната у њу.

Полиција неће толерисати ниједан вид снимања и фотографисања: религијских места, војних база, полицијских станица и градилишта.

Закон о приватности је јако строг у овој земљи па можете бити лако ухапшени због објављивања на друштвеним мрежама уколико оно што качите неко схвати увредљиво.

Оно што вас још може сместити у затвор је: испијање алкохола ван зона које су за то предвиђене, клађење, псовање, пљување и сваки вид физичке блискости на јавном месту.

Да би избегли хапшење својих сународника Енглеска у Доху шаље специјализоване „чуваре мира“ који ће спречавати туристе да крше законе морала.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *