Čelnici fudbalske Superlige Srbije potpisaće uskoro trogodišnji ugovor vredan 3,5 miliona evra sa novim generalnim sponzorom domaćeg šampionata, saznaje Informer!

Novi marketinški partner prvenstva Srbije biće svetski poznata kladionica koja postoji skoro 30 godina i posluje u mnogim zemljama sveta, a najjaču poziciju ima u Rusiji.

Ističe im ugovor

Aktuelni sponzor Superlige, kineski proizvođač guma za vozila „Linglong“, za tri godine platio je 1.261.000 evra

Cilj ove firme je da uđe na srpsko tržište, a ulaganje u Superligu vide kao idealan način da se promovišu među ljubiteljima sportskog klađenja.

Ispituju tržište

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja, ugovor nije potpisan, jer ima još zainteresovanih da sponzorišu Superligu, ali sve ukazuje da će to biti pomenuta kladionica.

Ova kladionica posluje širom planete i želi da uđe i na srpsko tržište. Shodno tome, čelnici te firme spremni su da plate 3,5 miliona evra za tri sezone, što je ogroman novac. Međutim, još ispituju tržište kako bi utvrdili na koji način je najbolje da dođu u Srbiju a da se odmah čuje za njih. Ugovor sa fudbalskim prvenstvom bi im otvorio mnoga vrata – objašnjava naš izvor upućen u dešavanja.

Starsportphoto

 

Ovaj ugovor bi bio najjači koji je do sada Superliga imala. Aktuelni sponzor, kineski proizvođač guma za vozila „Linglong“ za tri godine platio je 1.261.000 evra. Ugovor je bio rastući iz sezone u sezonu.

Ugovor sa „Linglongom“ je u datom trenutku bio dobar, ali ako žele da nastave da sponzorišu prvenstvo, moraju znatno da povećaju ponudu. Oni su prve sezone platili 400.000 evra, u drugoj su dali 420.000 evra, a u trećoj 441.000 evra i to bi po ugovoru trebalo da isplate najkasnije do 1. jula. Naravno, saradnja može biti nastavljena, ali samo ukoliko ponude više novca od drugih – ističe naš izvor.

Lazović: Dogovor je na pomolu

Predsednik Zajednice Superlige Dragomir Lazović potvrdio je da se pregovara sa novim sponzorima, ali nije otkrivao o kome je reč.
– Na pomolu je novi generalni sponzor. „Linglongu“ ističe ugovor, a ja kao predsednik Zajednice vodim pregovore o novom partnerstvu. U pitanju bi bio znatno veći ugovor od dosadašnjeg – rekao je Lazović.

Sarađuju sa zvezdama

Kladionica koja je zainteresovana da sponzoriše Superligu ima iskustva u sklapanju partnerstva sa sportskim savezima i klubovima, ali i sportistima lično. Sarađuju sa nekim od najjačih brendova na svetu.

Njihova osnovna delatnost je klađenje i počeli su iz zemalja bivšeg Sovjetskog saveza, a proširili su se po celom svetu. U međuvremenu su napravili saradnju sa nekim od najjačih klubova iz Premijer lige, Serije A i uopšte onima koji su redovni učesnici Lige šampiona. Zatim su proširili polje delovanja, pa su počeli da sarađuju i sa svetskim zvezdama kao što su Majk Tajson, Kristijano Ronaldo, Konor Mekgregor i mnogi drugi. Ovo bi im bio prvi dolazak na Balkan – zaključuje naš izvor.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *