Foto: victorlindelof / Instagram

Pravu borbu za život vodio je proteklog vikenda Viktor Lindelof, defanzivac Mančester junajteda u meču protiv Noriča (0:1) kada je osetio bol u grudima.

Držao se Šveđanin za srce, oko njega su se odmah skupili fudbaleri Junajteda, a lekari su mu ukazali prvu pomoć. Ubrzo je napustio utakmicu u pratnji lekarske ekipe i bio podvrgnut detaljnim ispitivanjima.

Lindelofova supruga Maja otkrila da je Viktor iste večeri počeo da nosi aparat za merenje rada srca, poznatiji kao holter.

– Bilo je to strašno za gledanje. Odradio je mnogo testova i nosiće holter u naredna dva dana kako bi utvrdili da je sve u redu. Bilo je neprijatno, posebno jer nisam mogla biti uz njega – rekla je Maja.

Supruga defanzivca Junajteda se nada da će sa njenim mužem biti sve u redu.

Pročitajte još…

– Dugo mi je trebalo da dobijem neke informacije iz tima o Viktorovom stanju. Čini se da je sve u redu. Sve ukazuje da nije ništa u vezi sa koronom. Trenutno čekamo odgovore posle završnih testova – navela je Maja.

Zbog problema sa srcem karijeru je morao da prekine Argentinac Serhio Aguero, a tokom leta život je o koncu visio Dancu Kristijanu Eriksenu, koji se samo srušio na utakmici protiv Finske tokom Evropskog prvenstva.

Poruka partnera

Četvrtak 21.00 Genk – Šarlroa

Danac Glen Ridersholm bio je od novembra trener Genka, zamenio je Van den Broma, a već u decembru je i on dobio titulu „bivši“. Zamenio ga je Bernd Štork, nekadašnji pomoćnik Jirgena Rebera u Partizanu. Nemcu nije nepoznata Belgija, radio je već u Muskronu i Serkl Brižu. Sledi mu opasni Šarlroa koji je u prošlom kolu jedva savladao Ostende, ali je nastavio odličnu seriju 3-0-2 posle koje se vinuo u vrh. Predlog. GG (1.48), I1+&3+ (1.65)

Sve kvote za ove, ali i ostale utakmice u bogatoj ponudi pogledajte na sledećem linku: https://soccerbet.rs/#kladjenje

VIDEO: Ko je Kristijan Eriksen

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *