УЗ нову АдмиралБет мобилну апликацију искористите 2000 РСД бонуса добродошлице, забавите се уз дневне задатке, покупите фреебет за спортско клађење и још много тога.

СВЕТСКО ПРВЕНСТВО У КАТАРУ - АДМИРАЛБЕТ ПРОМОЦИЈЕ КОЈЕ СТЕ ЧЕКАЛИ!

Foto: AdmiralBet

У недељу почиње највећи спортски догађај године који ће сигурно бити упамћен по много чему! Када то кажемо, не мислимо „само“ на архитектонска чуда 21. века у виду седам специјално изграђених стадиона за Светско првенство у Катару, нити на то што је ово први Мундијал у историји који се одржава на самом крају године. 

Мислимо и на феноменални Wорлд Цуп пакет промоција које је АдмиралБет припремио за све постојеће и нове играче, инспирисан овогодишњим Мундијалом.

Па, одакле да почнемо? Можда од нове АдмиралБет апликације и дупло већег бонуса добродошлице за све нове играче

Током трајања СП-а, сви играчи који се региструју и верификују свој налог на новој АдмиралБет апликацији , одмах након тога добијају 2000 РСД бонуса добродошлице без депозита, за дупло више забаве на слотовима и за спортско клађење.

Од данас па до краја Мундијала, можете учествовати и у АдмиралБет промоцији „Пут до пехара“, која вам доноси 23 дана изазова и прилику да сваки дан освојите део од 1.200.000 динара фреебет-а! 

Ако сте помислили да је то све, грдно се варате! 

За још мундијалске еуфорије, на сваки ваш први дневни депозит, на онлајн налог, АдмиралБет ће вас частити са 30% фреебет-а! А за додатни угођај и подршку нашим Орловима, добићете чак 50% фреебет-а на први дневни депозит, оним данима када игра репрезентација Србије. 

Нема сумње, чекају вас „пуне руке посла“, а уколико су вам потребне додатне информације о некој од промоција из Wорлд Цуп пакета, посетите АдмиралБет сајт или инсталирајте њихову нову апликацију и успут се „загрејте“ пред први спектакл наше репрезентације са Бразилом, 24. новембра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *