Pripadnici Uparve policije danas su u Bijelom Polju i Beranama sproveli veliku akciju protiv nelegalnog klađenja. Kontrolisano je više od 100 lokacija i zaplijenjen je veći broj aparata za klađenje, saznaje nezvanično CdM.

Akciju realizuju službenici Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, u saradnji sa službenicima Uprave igara na sreću i Uprave za imovinu.

Prema saznanjima CdM-a policija dolaskom na lice mjesta provjerava da li su aparati za klađenje zakonski označeni. Inspektori su utvrdili da brojni aparatri imaju falsifikovane oznake i oni su zaplijenjeni.

<<<Inspektori uhapšeni zbog sumnje da su javljali kladionicama kad im dolazi inspekcija<<<

Današnje aktivnosti policije povezane su sa prošlonedjeljnom akcijom SINGL kada su uhapšena dva službenika Uprave za inspekcijske poslove koji su osumnjičeni da su zloupotrijebili službeni položaj tako što su vlasnicima kladionica javljali kad dolazi inspekcija.

A.Obradović

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *