Meridian

Foto: Meridian

Posle brojnih problema, ograničenih priprema i nedostatka igrača – rukometaši Srbije kreću svoj pohod na Evropsko prvenstvo! 

Sve je počelo na prilično loš i zabrinjavajući način, odnosno povredom jednog od najboljih rukometaša koje Srbija ima, Petra Nenadića. Ali, znate kako kažu – nesreća nikada ne ide sama, pa se naš nacionalni tim susreo i sa nekoliko pozitivnih nalaza na koronavirus. 

Ipak, vremena za „kukanje“ nema, naše „Orlove“ čeka težak zadatak i sada sve brige moraju da ostave iza sebe i da se fokusiraju na teren! 

Podrška im je preko potrebna, i zato pružite je odmah – sastavljanjem PATRIOTSKOG TIKETA

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLAĐENJE

Evo o čemu se radi: sportska kladionica Meridian je uvek tu kada je u pitanju Srbija, pa tako za Evropsko prvenstvo u rukometu donosi fantastične bonuse za online kladjenje i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI

Kako to da iskoristiš? Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD i onda iskoristi vrhunsku ponudu i kvote – odigraj na „Orlove“. 

Utakmice u grupnoj fazi, Srbija će igrati protiv Ukrajine (13. januar, 18:00), Hrvatske (15. januar, 20:30) i Francuske (17. januar, 20:30), a ako si pravi optimista i veruješ u naše momke – iskoristi PROMO KVOTU 152 da baš „Orlovi“ osvajaju evropski šampionat! 

Meridian je uvek uz Srbiju!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *