Vjerujemo da je većina vas vidjela fantastičnu reklamu koju su snimili Buksovci, ako ima nekih što nijesu preporučujemo da je pogledate, nasmijaće vas kao i sve što rade.

Zanima nas šta vi mislite da li će krokodil zagristi tiket, i pokupiti sjajan dobitak sa dodatnim bonusom?

Vjerovatno ste svi upućeni u sjajnu ponudu koju nudi sportska kladionica Meridian, između ostalog ovaj put izdvojićemo bonus na broj parova, ako nijeste upoznati, objasnićemo vam malo detaljnije o čemu je riječ.

Svaki igrač koji odigra na tiketu minimalno pet parova ostvaruje pravo na bonus 3%, za one igrače koji vole više utakmica na tiketu sportska kladionica Meridian nudi nevjerovatan bonus, sastavite 40 parova i čeka vas dodatni bonus od čak 1001%.

Ostala pravila su jednostavna, čak ih i nema puno, potrebno je samo da je minimalna kvota na tiketu 1.35 i ovaj fantastičan bonus vas sleduje.

Pored ove sjajne ponude sportska kladionica Meridian nudi još mnogo bonusa i aktuelnih promocija, za sve novoregistrovane igrače imaju spremno iznenađenje.

Ako još uvijek nemate otvoren nalog iskoristite ovu sjajnu priliku, registrujte se jednim klikom na meridianbet.me sajtu i ostvarite bonus 10e za sportsko klađenje i 100 besplatnih spinova za online casino!

Vijesti

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *