Sigurni smo da ste čuli za fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE koji daje sportska kladionica Meridian, ali ako ste se tu zaustavili – pravo je vreme da se aktivirate!

Ove nedelje očekuje nas mnogo sportskih događaja, što znači da je vreme za online kladjenje i dobitne tikete! Ako ste napravili malu pauzu – evo idealne prilike da se vratite i pokupite sjajan BONUS NA DEPOZIT koji vam donosi Meridian.

Pravila su jednostavna: ako ste član Meridian ekipe, a još uvek niste deponovali svoj novac, sada je pravo vreme da to učinite! Jer, kada uplatite prvi depozit i odigrate prvi tiket – čeka vas bonus od 100%!

U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, a da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili kazina istog dana kada je depozit napravljen.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova, a onda se možeš upustiti u novu avanturu.

Dakle, uplati prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i bonus stiže na račun!

A, ukoliko još uvek nisi postao član Meridian družine – registruj se baš sada, jer te prilikom registracije čeka fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Dakle, brzo na meridianbet.rs, uveri se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa.

NOVO U MERIDIANU:

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *