Mladi napadač Crvene zvezde Marko Lazetić postaće novi fudbaler Milana u narednim danima.

Iako još nije ni okusio slast igranja u seniorskom fudbalu na pravi način, Marko Lazetić će već u inostranstvo. Još jedan „biser“ Crvene zvezde, reklo bi se, ranije nego što bi trebalo napušta rodnu zemlju i školu će u naredom periodu učiti ni manje ni više nego u jednom od najvećih klubova sveta. 

Zvezda u svojim redovima ima još jednog napadača koji bi u skorije vreme mogao da se priključi seniorima. U pitanju je robusni Aleksandar Kahvić. Izrazito je dominantan zahvaljujući svojim fizičkim predispozicijama, a o njegovim kvalitetima svedoče i brojke sa letošnjeg regionalnog turnira Kup prijateljstva kada je bio najbolji strelac takmičenja sa osam golova i pomogao Zvezdi da se domogne trofeja.

Prošle godine je takođe svrstan među 60 najtalentovanijih fudbalera svoje generacije od strane britanskog „Gardijana“ koji su u hvalospevima govorili o njemu.

„Za 192 centimetra visokog špica glavna karakteristika su golovi. Tačno je da su neki posledica njegove fizičke nadmoći u mlađim kategorijama, ali definitivno ne želi da upadne u stereotipe. Impresionirao je posle potpisa za Crvenu zvezdu i selidbe na pozajmicu u Grafičar, pošto je postigao osam golova na debiju za kadetski tim. Nastavio je da impresionira u omladinskoj selekciji, čekajući šansu u prvom timu crveno-belih“, stoji u tekstu „Gardijana“.

Kako kažu, čeka šansu, a odlaskom Lazetića, ona je nikada bliža. Crvena zvezda je ostala sa Ohijem i Pavkovom u samom špicu napada, Luis Dioni je u drugom planu, a Rišairo Živković je po vokaciji krilo, no i on ume da se spusti na najistureniju poziciju, što je Stanković nekoliko puta tokom aktuelne sezone radio.

Živimo u dobu kada su povrede učestale, a izostanci zbog virusa korona konstantni i možda bi Kahvić mogao mnogo brže nego što je delovalo da dobije poziv Dejana Stankovića i priključi se seniorima. On je 2004. godište, a u Omladinskoj ligi Srbije je ove sezone dao četiri gola.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *