Naš trener Mladen Krstajić novi je selektor Bugarske.

Njega je na zvaničnoj konferenciji za novinare posle sednice Izvršnog komiteta predstavio predsednik FS Bugarske, Borislav Mihailov. 

Krstajićev ugovor je na 2 godine, a u njegovom štabu su pomoćnici Stefan Janković, Nemanja Milinčić, Ivan Ivanov, kao i trener golmana Darko Bojović. 

– Naš posao je takav da ponekad radimo u klubu ili reprezentaciji. Nakon što smo napravili dobre rezultate u Tel Avivu, dobili smo dosta ponuda. Posle razgovora sa Borislavom Mihailovim, odlučili smo da prihvatimo ovu ponudu. Bugarska je zemlja sa mnogo sportskih uspeha. Ima veoma talentovanih mladih ljudi i to je takođe preokrenulo vagu da pristanemo da dođemo ovde – rekao je novi selektor Bugarske. 

Mladen Krstajić Foto: Sportal.bg
Mladen Krstajić Foto: Sportal.bg

Izneo je i frapantan podatak.

Promocija Krstajićevog štaba Foto Sportal.bg
Promocija Krstajićevog štaba Foto Sportal.bg

– Još kada smo prihvatili ponudu, počeli smo da gledamo bugarske fudbalere. Svi znamo u kakvom je stanju fudbalska reprezentacija Bugarske i kakvi su rezultati u poslednje vreme. Mnogo je mladih talentovanih fudbalera koji su izgubili samopouzdanje. Tokom protekle godine bilo je preko 47 igrača, od kojih su neki imali samo jednu utakmicu. Promenio si 7 golmana u 8 utakmica – to je malo neozbiljno. Naš zadatak je da napravimo dobar tim. Igraće samo oni koji zaslužuju da budu u reprezentaciji. Bićemo stalno na terenu i sve ćemo pratiti. Takav sam bio kao fudbaler, tako ću i sada da radim. Kada jednog dana odemo odavde, želimo da ostavimo svoja vrata otvorena – naveo  je Krstajić.

Poruka partnera

Rasing – Čukarički (20.00)

Posle kiksa na startu šampionata Srbije, „brđani” su opreznije ušli u dalji tok sezone sa novim trenerom Kerkezom, pa su slavili u Novom Pazaru. Pogledala ih je sreća prilikom žreba jer ekipa iz Luksemburga, bez obzira na napredak fudbala u toj zemlji, nikako ne bi smela da bude posebno teška prepreka. Čak bi mogli da kažemo da slede jači test mečevi i priprema za iskušenja koja slede. Čuka ove sezone planira iskorak u Evopi. Predlog: 2&I<II, GI1+&II1+

Sve kvote za ove, ali i ostale mečeve u bogatoj ponudi pogledajte na sledećem linku: https://soccerbet.rs/#kladjenje

Renata Voračova / Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

10 20

Renati Voračovoj, koja je u januaru deportovana iz Australije zbog toga što nije primila vakcinu protiv virusa korona, poništeno je ukidanje vize pošto je sud utvrdio da se pridržavala svih uslova koje su izrekle vlasti.

Uroš Ćosić (Srdjan Stevanovic/Starsportphoto)

12 32

Srpski drugoligaš IMT angažovao je ogromno pojačanje, pošto je ozvaničio saradnju sa nekadašnjim kapitenom Crvene zvezde Urošem Ćosićem.

Nikola Radmanović

11 58

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Radmanović (52) preminuo je posle velike borbe protiv šećerne bolesti.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.