Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, propustiće početak priprema u Turskoj. Golman crveno-belih neće putovati sa ekipom u Antaliju u četvrtak, jer je na prvom testiranju bio pozitivan na koronu.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

U toku dana, Milan Borjan će po ustaljenj proceduri ponoviti testiranje, međutim male su šanse da se nađe na spisku putnika. Prema saznanjima Kurira, čuvar mreže ima blage simptome i mogao bi za koji dan da se pridruži ekipi u Beleku. Milan Borjan preležao je koronu u oktobru, kada je veiki broj fudbalera crveno-belih bio inficiran virusom.

Iz Crvene zvezde Kuriru je rečeno da je unapred planirano da Milan Borjan propusti deo priprema, jer ima obaveze prema fudbalskoj reprezentaciji Kanade.

Milan Borjan
foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u popodnevnim časovima lete za Antaliju, gde će ostati tri nedelje i gde će se spremati za prolećni deo sezone.

Kurir sport/A. R.

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *