Srpski trener Nenad Lalatović podneo je neopozivu ostavku na mesto trenera Borca i definitivno napustio klub iz Banjaluke.

Već je jednom podnosio ostavku posle lošeg starta sezone u Premijer ligi BiH i brukanja i ispadanja od tima sa Farskih ostrva, ali je posle toga ostao u klubu. 

Sada je izgubio od Leotara rezultatom 1:0 i definitivno odlazi. 

Otišao je, uz uvek prisutnu dramu i izjave koje krase njegov karakter. 

– Ne znam više šta da kažem. Ponovo nismo iskoristili brojne zicere, iz našeg poseda smo primili gol. Ko zna koji put nismo “gladni”, nismo željni pobede. Umesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele, moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da verujem da nisu gladni uspeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi! Više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promenio sebe, ali i sve igrače. Oterao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota, mene je stvarno sramota.

Besan je i na sebe i na fudbalere. 

– Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade! Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako ne mogu da se nose sa pritiskom neka idu iz Borca!

Poslao je i jasnu poruku posle odlaska. 

– Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu da promenim sve igrače. Sve bih oterao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine, sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas teraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara – zaključio je Lalatović.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.