Matiću je ovo drugi put da oblači dres Vojvodine, pošto je za taj klub nastupao od februara 2019. do januara 2020. godine i u tom periodu je odigrao 33 utakmice, uz 13 golova i tri asistencije.

On je potpisao ugovor na dve godine i izrazio je zadovoljstvo zbog povratka u redove Vojvodine.

Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i da osvojimo Kup Srbije, i zato sam se i vratio„, rekao je Matić, prenosi klub.

Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde. Raduje me saradnja sa trenerom Djordjevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji„, dodao je on.

Matić je ima veliko iskustvo na domaćoj i međunarodnoj sceni, igrao je za Zemun, Loznicu, Mačvu, potom je otišao u Koreju u Seul, odakle je i došao prvi put u Vojvodinu. Nakon Vojvodine je igrao za Partizan, Atromitos i Pakhator.

Promenio sam tri ekipe za dve godine, stekao sam lepa iskustva, osvajao sam titule. Imao sam priliku da vidim neki drugačiji fudbal u Grčkoj i Uzbekistanu, naučio sam neke stvari i potrudiću se da to neko iskustvo prenesem na mladje saigrače u Vojvodini„, rekao je Matić.

On je pohvalio mladi tim Vojvodine i istakao da će mu prethodna saradnja sa nekim igračima pomoći da se brže uklopi.

Uvek pratim našu ligu, Vošina ekipa ima veliki potencijal, i u napadu smo brzi, hitri i zato mislim da možemo da ostvarimo pozitivne rezultate. Odlično se poznajem sa Čovićem i Vukadinovićem, tu je sada i Simić, uz pomoć ostalih mladih i talentovanih igrača, verujem da možemo da napravimo velike stvari„, zaključio je Matić.

Beta

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *