Nikola Jokić se odlično provodio na proslavi 30. rođendana Bogdana Bogdanovića.

Bogdan Bogdanović je odlučio da napravi veliku zabavu povodom 30. rođendana, a naravno da slavlje nije moglo da prođe bez njegovih drugova iz reprezentacije. 

Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Boban Marjanović, sa lepšim polovinama, provodili su se u jednom poznatom klubu u Beogradu. 

Iskoristio je Jokić malu pauzu koju su reprezentativci dobili nakon turneje u Sloveniji i Nemačkoj, a uoči duela kvalifikacija sa Grčkom, da se lepo provede sa svojom suprugom Natalijom kao i saigračima iz reprezentacije koji zbog povrede nisu na spisku ovog leta, a sa kojima igra u NBA ligi.

Koliko je bilo veselo može se videti na snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, a među najveselijima bio je dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić kojeg su žuljale cipele, a taj momenat podelila je njegova supruga Natalija.

Moglo se videti da je Jokić sjajno raspoložen, pa je tako snimljen kako ludo igra, ali i pije šampanjac iz džinovske flaše dok je Bogdanović pored njega.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.