Siniša Mihajlović, trener fudbalera Bolonje, vratio se redovnim obavezama po izlasku iz bolnice.

Z.K.Izvor: B92

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Srpski trener je u ponedeljak napustio polikliniku Sant Orsola i od 11 časova je vodio trening.

Pre izlaska na terene u trening centru Kasteldebole, Mihajlović je imao razgovor sa svojim igračima.

Oni su mu priredili prijatno iznenađenje, u tehničkom centru su priredili roštilj u znak proslave zbog povratka na posao srpskog trenera.

Mihajlović je u međuvremenu dobio priznanje i za najboljeg trenera u mesecu aprilu u Seriji A.

Njemu će trofej biti dodeljen u nedelju 15. maja uoči utakmicu sa Sasuolom koja se igra na stadionu „Renato Dal’Ara“ od 12.30.

Nagrada za trenera meseca Siniši Mihajloviću je proslava ne samo dobrih rezultata na terenu, već i kohezije, dnevnog rada, jedinstva grupe jedne ekipe koja je ostala neporažena u aprilu, koja je igrala nerešeno sa Juventusom i Milanom i pobedila Inter. Mihajlović je bio u stanju da drži osoblje u stručnom timu u apsolutnoj harmoniji, uspeo je da svoj duh prenese na saradnike i igrače. Bolonja je pokazala odlučnost, intenzitet i takmičarski duh koji je oduvek karakterisao Sinišu Mihajlovića„, izjavio je Luiđi de Sijervo, izvršni direktor Serije A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.