Ko je sve uveličao ovaj događaj možete da pogledate u prilogu, okupio se pravi Partizanov “drim tim“, a prisutnima se obratio predsednik kluba Ostoja Mijailović koji je ponovio da je glavni cilj kluba u narednoj godini povratak u Evroligu.

„Razmišljao sam kako nemati tremu kad treba da govorite pred ovakvim košarkaškim legendama kao što je Vlade Divac, Paspalj, Željko, Saša Danilović, Koprivica i mnogih drugih koji su gradili istoriju Partizan.


Partizan je velika porodica i familija. Kad napravim analizu prethodne godine, desile su se teške stvari za naš klub, kao i pozitivne, a na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kvalitetan stručni štab, mladu ekipu koja daje sve od sebe da naš KK Partizan vrati u najelitnije takmičenje, Evroligu i siguran sam da ovi momci daju sve od sebe da zadovolje naše navijače i sve zajedno“, rekao je Mijailović.

On je navijače pozvao na zajedništvo i da ono pogootvo dođe do izražaja u trenucima kada je ekipi podrška najpotrebnija.

„Ono što nas ističe kao klub nije samo to što smo najjači košarkaški brend u Srbiji i na ovim prostorima i nisu samo uspesi, već i to što smo jedan jedini klub koji na većini utakmica na kojima gostujemo ima veću podršku od domaćih timova“, naglasio je Mijailović.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *