Sportski komentator Milojko Pantić gostovao je u Danu uživo i komentarisao predstojeći meč Fudbalske reprezentacije Srbije protiv Brazila na Svetskom Prvenstvu u Kataru.

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje nastup na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru, a protivnik od 20 sati je selekcija Brazila.
Dva tima sastaju se u prvom meču Grupe G na Mundijalu u Kataru, a po prognozama mnogih fudbalskih stručnjaka ovo bi mogao da bude jedan od najzanimljivijih i najneizvesnijih duela u sadašnjem toku prvenstva.

Brazil nismo pobedili još od 1934. a na prošlom Svetskom prvenstvu kada smo sa njima poslednji put igrali, izgubili smo 2:0.

„Po onome što vidim, radi se dobro, možemo se nadati nečemu, ali igramo sa najboljim timom na planeti i verovatno najvećim favoritom za osvajanje Svetskog prvenstva. Iskreno, ne pratim cele prenose, i nemam vremena da satima sedim ispred ekrana. O prvenstvu se obaveštavam preko društvenih mreža i preko izveštaja u novinama. Sociolozi su davno rekli da je fudbal ogledalo društva, i kada je to ogledalo globalnog sveta u pitanju, kaže se da je ovo prvenstvo najkorumpiranija priča u istoriji fudbala“, naveo je Pantić.

Dodaje da je Svetsko prvenstvo dodeljeno zemlji koja je manja od Novog Beograda.

„Ta korupcija je rezultirala smenom i kaznom predsednika FIFA Sepa Blatera i UEFE Mišela Platinija“, kazao je on i pomenuo spekulacije o neregularnosti meča Argentina – Saudijska Arabija.

Na pitanje šta bi uradio da je selektor reprezentacije, odgovara da Dragana Stojkovića poznaje od malih nogu, ali da sada misli da ovo nije reprezentacija Srbije, već da je njegova „privatna reprezentacija“.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *