Председник Партизанa Милорад Вучелић и у наредних пет година биће на челу клуба, одлучено је на Скупштини Фудбалског клуба Партизан

ФОТО: ФК Партизан

Делегати Скупштине, у складу са изборним процесом, изјашњавали су се о избору свих руководећих органа за наредни петогодишњи мандат.

Изабран је и нови Управни одбор, у коме су, између осталих, проф. др Владимир Ђукић, директор КБЦ „Драгиша Мишовић”, легенда клуба Горан Пандуровић, као и Вељко Михаиловић, спонзор клуба.

Милош Вазура је добио нови петогодишњи мандат на месту генералног директора клуба.

Чланови Скупштине изгласали су нов састав Надзорног одбора на челу са адвокатом Вељком Делибашићем, потпредседником Адвокатске коморе Србије.

На челу Правне комисије клуба је угледни адвокат Драган Палибрк, у Комисији за ветеране су фудбалске легенде Небојша Ушке Вучићевић, Мирослав Вулићевић и Аца Трифуновић, а у Комисији за маркетинг Предраг Вујовић, Предраг Поповић Поп и Марко Павловић.

На почетку седнице, чланови Скупштине, Надзорног и Управног одбора ФК Партизан минутом ћутања одали су почаст Момчилу Вукотићу, Милошу Костићу и другим преминулим члановима Клуба.

Председник ФК Партизан Милорад Вучелић и Скупштина клуба упутили су подршку тенисеру Новаку Ђоковићу.

Желимо Новаку Ђоковићу нове спортске победе, успехе и подвиге, на понос и радост Србије и свих његових навијача у свету”, наведено је на данашњој Скупштини црно-белих.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *