Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek napustiće klub ove zime kao slobodan igrač!

Australijski defanzivac rešio je da oprosti dugove crveno-belima kako bi zauzvrat dobio „čiste papire“ i po drugi put napustiće redove kluba sa stadiona „Rajko Mitić“, prenosi „Sportski žurnal„.

Vratio se leta 2019. godine iz Al Hilala kada je Crvena zvezda platila jedan i po milion evra ne bi li ga angažovala po drugi put. Degenek je često bio na visini zadatka i redovno činio štoperski tandem, kako sa Nemanjom Milunovićem, tako i sada sa Aleksandrom Dragovićem, no to se proredilo na početku aktuelne sezone i pred kraj prvog dela kampanje.

Govorilo se o razmiricama sa Dejanom Stankovićem, pa i upravom kluba, no nije bilo zvaničnih reči nijedne od strana. Sve u svemu, Miloš Degenek je bio jedan od vojnika crveno-belih koji je davao celog sebe za boje dresa koji je nosio. 

Tako Dejan Stanković ostaje sa Dragovićem, Radovanom Pankovom i Strahinjom Erakovićem na poziciji štopera. Plan je da se timu na letnjim pripremama pridruži osamnaestogodišnji Aleksa Đurić i polako uvede u seniorski sistem.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *