Foto: Mark Baker / Tanjug/AP

Novak Đoković odavno nije u Australiji, odakle su ga tamošnje vlasti deportovale, ali je i dalje tema medija u toj zemlji, ali i predmet polemike političara.

Povodom njegovog slučaja ponovo se oglasio Danijel Endrjuz, premijer države Viktorija.

Endrjuz je bio jedan od najglasnijih protivnika da se prvom reketu sveta omogući da brani trofej u Melbnurnu, a taj stav nije promenio, naprotiv, on ističe da su u tom pogledu ništa promeniti neće ni naredne godine.

Danijel Endrjuz Foto: Australia pool / youtube
Danijel Endrjuz

Samo nekoliko sati posle najave Krega Tajlija, direktora Australijan opena, da će Novak biti u prilici da naredne godine nastupi na prvom grend slemu u sezoni, usledila je poruka Endrjuza.

Premijer Viktorije ne menja stav po pitanju uslova za ulazak u zemlju, te dodaje da je Rafael Nadal bio u pravu, kada je javno kritikovao Novaka Đokovića.

– Rafa je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao, taj momak je mislio da je veći od turnira. E pa nije. Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh, rekao je Endruz.

Pročitajte još:

Video: Crnogorac ponovo prišao Novaku

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *