Ceo teniski svet je sa nestrpljenjem čekao šta će slavni Španac reći u obraćanju javnosti na konferenciji zakazanoj za popodnevne sate na Majorki. Pošto je odradio jutarnji trening, Rafa je izašao pred predstavnike „sedme sile.

Na početku obraćanja Rafael Nadal je saopštio u kakvom je stanju njegovo stopalo i kako je prošla terapija. U detalje opisuje kako je tekao oporavak.

Čini se da je radiofrekventni tretman delovao, međutim stopalu treba vremena da se navikne na to„, rekao je Rafa.

Otkrio je da ima u planu da igra Vimbldon i da će putovati u London uprkos tome što opravak stopala nije potpun i da pomalo oseća „čudan bol“.

Namerava da otputuje sledeće nedelje i učestvuje na pripremnom turniru, kako bi se što bolje spremio za Grend Slem.

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da će španski teniser uskoro postati otac, ali on o tome nije bio baš rečit.

Znate da čuvam privatan život i da o tome ne govorim„, rekao je Rafa i potvrdio da će uskoro postati tata, kao i da ta uloga neće uticati na njegovu tenisku karijeru.

Rafael Nadal
foto: Pritnscreen

Prethodnih dana mnogo se spekulisalo o tome da li će Rafael Nadal učestvovati na Grend Slemu u Londonu, a pretpostavlja se da će na konferencij za medije saopštiti odluku da li ćemo ga gledati na Vimbldonu.

Takođe, teme o kojima se u prethodnom periodu dosta spekulisalo, a o kojima može da bude reči na konferenciji, jesu i vest o prinovi, a ne bi trebalo da bude ni preveliko iznenađenje ukoliko Rafa objavi i kraj karijere.

RAFA ODRADIO JUTARNJI TRENING

Nadal je odradio jutarnji trening, čime je nagovestio da nema nameru da odustane od borbe za trofej u Londonu.

Rafael Nadal
foto: EPA/CATI CLADERA
Rafael Nadal
foto: EPA/CATI CLADERA
Rafael Nadal
foto: EPA/CATI CLADERA
Rafael Nadal
foto: EPA/CATI CLADERA

(Kurir sport)

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.