U trećem kolu Nadal je slavio protiv Karena Hačanova sa 3:1 i tako prošao u osminu finala, gde će ga čekati francuski teniser Manarino.

Nadal je odigrao jedan od najboljih mečeva nakon povratka na teren posle povrede. Rus je prilično namučio Nadala, pa stoga ne čudi činjenica da je Španac tokom meča morao da menja majice, koje su bile potpuno mokre.

Međutim, mnogi ljubitelji tenisa, pogotovo navijači španskog igrača, primetili su i to, da pored standardno mišićavih Nadalovih ruku, ostatak tela nije toliko mišićav, što može da bude naznaka da je Španac u dosta lošijoj fizičkoj spremi nego što je to ranije bio slučaj.

Rafael Nadal
foto: Profimedia
Rafael Nadal
foto: Profimedia

Nedavno je i Nadal sam priznao da godine igraju bitnu ulogu u svemu tome, pošto će u junu ove godine napuniti 36.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Kada su ga jednom prilikom novinari pitali da prokomentariše pozitivne i negativne aspekte te činjenice, Nadal je bio prilično jasan.

– Pozitivna stvar je da sam ostvario mnogo više nego što sam ikada sanjao i što sam proveo skoro 20 fantastičnih godina na turu. Ostalo, ne postoji ništa pozitivno. Sat otkucava i ne staje, kraj se približava, to je život i to treba prihvatiti. U smislu teniske karijere imate veliko iskustvo, ali ovde ne vidim pozitivan aspekt, rekao je Nadal.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *