NAKON NOVOG SKANDALA, OPET SE OGLASIO ENDI MAREJ! Da li je realno da ovo IZJAVIO, KAPA DOLE!

Endi Marej, Foto: Profimedia

Podsetimo, Novaku je drugi put ukinuta viza, sada odlukom Ministra za Imigracije Aleksa Hoka, a tim povodom oglasio se i Novakov rival, ali pre svega prijatelj Endi Mari, nakon meča sa Opelkom na turniru u Sidneju.

– Situacija nije dobra i neću da sedim ovde i da šutiram Novaka dok leži na zemlji – izjavio je Mari, pa izrazio zabrinutost zbog svega što se dešava sa Novakom i oko Novaka.

– Rekao sam već, ovo nije dobra situacija ni za koga. Na nesreću završila se ovakvom situacijom, i ko zna šta sad sledi? Ne znam kakve sad procedure idu. Ne znam kojim putem sad Novak mora ići, da li može da se žali, koliko će to trajati, i da li će i dalje biti van treninga dok čitav proces traje ili će moći da se takmiči? Nemam pojma kakva situacija sada sledi. Sve što želim je da se sve to što pre reši. Mislim da bi za sve to bilo najbolje. Čini mi se da se sve ovo previše oteglo, i da, to nije dobro za tenis, ni za Australijen Open, nije dobro po Novaka. Da, očito mnogo ljudi kritikuje vladu Australije takođe. Nije ovo dobro – završio je Endi.

Espreso/Telegraf

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *