Partizan i Aleksandar Stanojević će nastaviti saradnju i posle isteka važećeg ugovora šefa stručnog štaba crno-belih, krajem narednog juna uprkos brojim spekulacijama da napušta klub.

Kako Telegraf saznaje, čelnici kluba iz Humske i trener su postigli dogovor i Stanojević će u narednim danima, odmah posle prozivke prvotimaca, potpisati novi, dvogodišnji ugovor, što je donekle bilo i očekivano.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport, Dado Đilas

Čelnici kluba su se sastali sa Stanojevićem i postigli dogovor koji je već nekoliko meseci bio na stolu i samo je čekao svoje ozvaničenje, jer je Partizan, tačnije sportski direktor Ivica Iliev, ponudio produžetak treneru još početkom prošlog leta i to u momentima kada je on, posle poraza u finalu Kupa Srbije, iz moralnih razloga ponudio ostavku.

Naravno, ona je u Humskoj odbijena, a „kontraponuda“ je samo bila znak koliko klub veruje Stanojeviću i želi da nastavi započeti posao bez obzira na tadašnji izostanak rezultata.

Kurir sport / Telegraf

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *