Svojevremeno je Filip Đuričić bio na meti Milana, ali posle konsultacija sa Van Bastenom odlučio se za okolni put. Naime, Srbin je posle Herenvena želeo veću minutažu, mada ni odlazak u Benfiku nije doneo rasplet kakav je želeo. Selio se po pozajmicama u Nemačkoj, PL i Belgiji, odigrao je par sezona za Sampdoriju, bio na pozajmici u Beneventu.

Činilo se da je karijera Obrenovčanina na silaznom putanji, ali odlazak u Sasuolo pre tri i po godine bio je dobitna kombinacija. Vratio je mesto u reprezentaciji Srbije, u Italiji je do oktobra i povrede mišića igrao standardno.

Ističe mu ugovor sa Sasuolom, po svemu sudeći želi da napravi najveći korak u karijeri.

„Lečenje se odužilo, ništa u dogovoru sa klubom ne rizikujem, vidimo se brzo, ovo će biti naša godina“, poručio je Đuričić navijačima Sasuola. 

On je sjajno počeo sezonu, dao je dva gola u prva tri meča, ali je povreda limitirala njegov učinak tokom jeseni.

Ništa zato, ima vremena, mediji pišu da je Inter itekako zainteresovan za Đuričića. Računica je jasna, žele da se oslobode Sančeza i njegovog ogromnog ugovora na leto, traže nekoga da popuni kvartet ofanzivaca, Filip je idealna zamena.

Društvo bi mogao da mu pravi Filip Kostić koji dogovor već ima, sada se zavisi od klubova u junu. Đuričić ništa ne mora da čeka, biće slobodan na kraju sezone i za njega bi Inter bio kruna karijere.

Dugo putovanje ka zvezdama bi bilo konačno završeno.

Nema šta, zaslužio je!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *