Bek grčkog velikana iskazao stav koji je privukao pažnju košarkaške javnosti.

Nemanja Nedović je već godinama jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi, a trenutno je član atinskog Panatinaikosa. 

Sada se nekadašnji bek Golden Stejt Voriorsa na svom Tviter nalogu oglasio sa stavom koji je vezan za završni turnir Evrolige, a vezan je za domaćinstvo Beograda.

– Fajnal-for Evrolige bi trebalo da bude u Beogradu svake godine. Siguran sam da bi 90 posto igrača potpisalo to odmah, napisao je Nedović.

Prvi dan fajnal-fora u Beogradu bio je, bez ikakvog preterivanja, bio je spektakularan. Pune tribine, dve neizvesne završnice nakon kojih su tri poena razdvojila timove, za ova četiri jaka utiska.

Reći da je Srbija zemlja košarke a Beograd grad košarke već su pomalo izlizane rečenice. Ali, i pored te izlizanosti one su pre svega tačne. Srbija i njena prestonica zaista jesu posebno mesto za evropsku košarku. To se videlo i sinoć juče u Areni, to se iz mnogo usta čulo juče u Areni, a mnoga od njih pričaju jezikom koji nije srpski.

Dobar “vajb“ se mogao osetiti svuda u gradu, dobar „vajb“ se potom preneo u najveću balskansku dvoranu i dobar „vajb“ je na kraju završio na terenu pretvorivši se u izuzetnu košarku. A ona je nužno morala da izrodi i neke junake, ali i neke tragičare. Zaslužne i krive za dešavanja na parketu, i na kraju konačne rezultate dva polufinalna okršaja.

Luiđi Lamonika

22 34

Određen glavni arbitar za finalni susret.

Detalj sa utakmice KK Partizan - KK Crvena zvezda

09 48

Izbacivanje ruskih timova iz Evrolige otvara prostor drugima u Evropi da lakše dođu do elitnog takmičenja.

19 57

Dobili smo prvog finalistu Evrolige za sezonu 2021/22!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.