I to su uradili tako što su se najpre izblamirali izgubivši kao domaćini od desetkovane mlađarije Mege, a onda odigrali jednu od najlošijih utakmica u Evrokupu protiv Turk telekoma u Ankari.

Crno-beli trenutno definitivno ne deluju kao ekipa koja je projektovana za velika dela, finale, pa i osvajanje titule u ABA ligi i Evrokupu, kao što su to kladionice pre početka sezone „izračunale“.

KK Partizan
foto: Eurocup

U tom računu nešto debelo ne štima, ideje i zamisli Željka Obradovića na parketu često ostaju nesprovedene, pa se ponekad čini da igrači jednostavno nemaju kapacitet za to.

Naporno putovanje u Ankaru ne može da bude opravdanje, posebno ne za iskusne strance koji su za naše uslove fantastično plaćeni. Turk telekom je u prvom delu takmičenja u Beogradu razbijen sa 26 poena razlike, i to bez pojačanja Matijasa Lesora, koji je u Turskoj iskrivio obruč s linije slobodnih bacanja.

Matijas Lesor
foto: Eurocup

Posebno je bio upečatljiv jedan detalj iz 17. minuta, kad je postalo jasno da crno-beli nemaju nikakav odgovor na igru domaćih. U direktnom prenosu jasno se čulo kako je Obradović vikao:

– Koga da ubacim? Koga, koga?

Željko Obradović besan: Koga da ubacim? Koga, koga?!

Željko Obradović besan: Koga da ubacim? Koga, koga?!

Verovatno se obraćao nekom od pomoćnika na klupi, svestan da teško može da promeni nešto u igri svog tima. Ispostavilo se da je bio u pravu jer preksinoć nije imao aduta, igrača koji bi mogao da razdrma ceo tim.

Partizan sada očekuje najteže gostovanje jer ga naredne srede u Badaloni dočekuje najbolja ekipa Evrokupa Huventud. Već prekosutra u ABA ligi gostuju Krki, u Novom Mestu, gde su apsolutni favoriti. samo što to treba opravdati.

P. G. / Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *