Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 20.01.2022.

09:30

Izvor: Sportske.net

Hrvati danas igraju protiv Crne Gore na startu druge faze turnira, meč počinje u 15:30 i dok čitate ovo sve vam izgleda normalno i da će proteći u sportskom raspoloženju. 

Ipak, ima problema koji se zove – koronavirus.

Trener Hrvata se prvi oglasio, kaže da nema predstavu u kakvom će sastavu igrati njegov tim jer ne zna ko će biti pozitivan, a ko ne. 

„Ma, niko ne zna, šta da vam kažem? Četiri sata treba da stignu testovi, stizali su nam praktično u poslednjem trenutku, a sad kad igramo u najranijem terminu, ne znam ni kada će da stignu“, rekao je Hrvoje Horvat. 

Dakle, postoji velika mogućnost da igrači zaraženi igraju utakmicu. 

Najveći problem jeste taktika, morate pripremati utakmicu kao da su svi zdravi, ali se onda uvek neko zadesi pozitivan, čak iako nema simptome. 

„Šta da vam kažem?! Zavisimo od testova. Suludo mi je bilo šta da govorim o taktici, sastavu, kad ne znamo ko će se probuditi pozitivan i šta će reći rezultati“, rekao je trener muške rukometne reprezentacije Hrvatske.

Setimo se uvek reči Veselina Vujovića koji je pred ovo prvenstvo istakao da nema nikakvog smisla igrati ga, setimo se i kako je našu reprezentaciju „pojeo“ koronavirus, a daleko od toga da smo jedini…

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *