Poznata teniserka i fudbaler u penziji uživaju u zajedničkom životu sa dva sina koje su dobili 2018. i 2019. godine.

O njihovoj ljubavi se često priča, a ona je bila nezaobilazna tema i na promociji biografskog romana Švajnštajgera koji je pisao Martin Zuter.

Srpkinja je otkrila da ju je odbijala pomisao da se zabavlja sa nekim fudbalerom sve dok nije upoznala nekadašnjeg člana Bajerna, Mančester junajteda i Čikaga.

Da budem iskrena, imala sam sumnje o fudbalerima u prošlosti jer neki od njih nisu imali dobru reputaciju kada je reč o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, a ja u njemu isto to – rekla je Ana Ivanović za RTL na promociji knjige.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Screenshot/RTL

Naravno, Bastijan je govorio o suprugi. On je otkrio da je ljubav sa Anom počela na „beloj laži“ i otkrio koji trenutak bi voleo da doživi ponovo.

Znate, u ova vremena, mnoga deca i njihove porodice ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila i šta ljubav, zapravo, znači i kako treba da se živi u porodici. Iskreno, oni momenti, kada smo decu dobili… Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima – poručio je Bastijan.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *