Argentinski teniser Huan Martin del Potro nalazi se nadomak bankrota. 

Prema informacijama do kojih su došli argentinski novinari, a kroz razgovore sa Huanovim bližnjima, od svega što je zaradio od tenisa ostalo mu je svega 10 odsto!

OGLASIO SE LEGENDARNI BRITANAC! Ono što je rekao o Novaku oduševilo je Srbiju!

– Kada mu je otac preminuo, poverioci su pokucali na vrata da naplate dugove. Danijel je ostao dužan ogroman novac jer nije umeo da vodi posao na pravi način. Najviše para je uložio u fabriku žitarica koja je propala – ispričao je izvor argentinskih medija.

I u Del Potrovom rodnom Tandilu kažu da su svi podaci o dugovima – tačni.

– Ovde u Tandilu svi znaju za probleme koje je Huan nasledio od oca, jedino nemamo podatke o pravim ciframa. Huan se drži daleko od očiju javnosti, bio je u poseti krajem godine, ali samo jednoj osobi u bolnici koja je tražila da se vidi s njim – ispričao je dopisnik iz Tandila.

AUSTRALIJANAC PRIČAO SA NOVAKOM, PA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE! Ovo nikako nije dobro po Đokovića!

Prema zvaničnim podacima, Del Potro, koji je inače veliki prijatelj Novaka Đokovića samo od turnira je zaradio oko 20.000.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *