Foto: MORGAN SETTE / EPA;

Novak Đoković otkrio je da nije vakcinisan.

Kako je Novak Đoković otkrio novinarima u Melburnu, on nije vakcinisan i ovo je prvi put da se on oglasio po tom pitanju i sada je otkrio svoj status.

Australijske vlasti kažu da on kao nevakcinisana osoba neće moći da bude u Australiji, uhapšen je i uskoro će verovatno biti deportovan.

Tretman Novaka Đokovića od trenutka kada je stigao u Australiju pokazao se veoma značajnim na sudskom ročištu i išao je u prilog srpskom asu.

Sud je objavio kompletan transkript njegovog razgovora sa osobljen granične policije tokom zvaničnog saslušanja.

Saslušanje je počelo 6. januara u 12.21 po lokalnom vremenu.

POLICAJAC: Da li ste vakcinisani? Koji su vaši razlozi da danas doputujete u Australiju? ĐOKOVIĆ: Profesionalni sam teniser i glavni razlog mog dolaska u Australiju je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, Viktorija.

POLICAJAC: Hvala. Sada pitanje u vezi sa vašom vakcinacijom, da li ste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Za Covid-19, niste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Hvala. Da li ste ikada imali Covid? ĐOKOVIĆ: Da.

POLICAJAC: Pa kada ste? ĐOKOVIĆ: Dva puta sam imao Covid, imao sam Covid u junu 2020. i nedavno sam imao Covid – bio sam pozitivan PCR 16. decembra 2021.

POLICAJAC: Hvala. Izvini, koji je bio datum? 16. decembar? ĐOKOVIĆ: 16. decembar 2021. imam i dokumenta koja mogu da potvrde. Ako hoćee mogu da pružim…

POLICAJAC: Hvala. Samo ću napraviti fotokopiju tih dokumenata. ĐOKOVIĆ: Da. Ovo su PCR testovi, ovo je, znači ovaj je pozitivan od 16. decembra. PCR.

Pročitajte još:

Video: Dijana Đoković: Nije zaslužio da ga tako tretiraju

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *