Novi problemi za Novaka Đokovića! Nakon što je u ponedeljak pobedio na sudu i dobio dozvolu da treninira u Melburnu, isplivali su novi detalji o njegovom ulasku u Australiju.

Novak je, navodno, popunio anketu o tome da nije putovao nigde 14 dana pre dolaska u Australiju, a 31. decembra otišao je u Marbelju. Prethodno je Đoković 16. decembra bio pozitivan na koronavirus. Najbolji teniser sveta je 3. januara preko Dubaija stigao u Melburn.

Španci su uveli pravilo da u državu mogu samo vakcinisani državljani Srbije, a poznato je da Novak nije primio nijednu vakcinu protiv virusa korona! „Kadeno Kope“ prenosi da nikome u Španiji nije jasno kako je Đoković ušao u državu, a njegov slučaj istražiće policija.

Đoković je mogao u Španiju uz medicinsko izuzeće i to je ono što će se istraživati. Ipak, španski mediji prenose da Novak nije tražio izuzeće niti je dobio bilo kakvu potrvrdu ili dozvolu od ambasade Španije.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *