Foto: Durmitorska inicijativa / Facebook

Nakon neuspele borba za priliku da nastupi na Australijan openu, prvi reket sveta Novak Đoković se vratio u Srbiju, gde se nije dugo zadržao, već je odmor nastavio u Crnoj Gori.

Srpski teniser je prvo viđen u Tivtu, da bi potom obišao i manastir Ostrog, a na kraju je stigao na Žabljak, gde je odseo u jednom tamošnjem hotelu.

Veliku pažnju privukao je Novakov dolazak, pa ga navijači opsedaju u ovom popularnom crnoogrskom ski centru, gde je viđena i interesantna situacija sa jednim Instagram influenserom, koji mu je za večerom ispričao vic o Federeru i Nadalu i nasmejao ga do suza.

Đoković je smešten u hotel, koji ne spada u red najluksuznijih na Žabljaku, iako na raspolaganju ima raznovrsne sadržaje, u koju je uključen i spa centar, kao i masaže.

Cena noćenja za sobu u ovom objektu iznosi oko 7.000 dinara, što je dosta jeftinije u odnosu na slične planinske hotele u regionu, a Đoković je još jednom pokazao da očigledno „ne pati“ od luksuza.

Pročitajte još:

Video: Crnogorac ponovo prišao Novaku

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *