Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista sveta među njima. Nole je skromno stajao i slušao liturgiju, nakon čega su mu neki od vernika prilazili da se fotografišu„, kazao je izvor lista „Informer“ uz fotografiju sa srpskim sportistom.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Reddit

Kako piše „Telegraf“, Novak je u jednom momentu otišao i do crkvene prodavnice, kupio je sveće i zapalio ih je uz molitvu za svoje najbliže.

Podsetimo, Đoković je napustio Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu. Ministar Hok je odluku o ukidanju vize Đokoviću doneo jer bi, po njegovom mišnjenju, prisustvo nevakcinisanog igrača moglo da podstakne protivljenje vakcinaciji protiv korona virusa, ali i zbog zabrinutosti za javno zdravlje.

Đokoviću je viza prvi put ukinuta 6. januara po njegovom dolasku u Melburn, nakon što su zvaničnici australijskih graničnih vlasti procenili da nije pružio odgovarajuće dokaze da bi dobio medicinsko izuzeće.

Novak
foto: AP/Mark Baker, Profimedia

(Kurir sport/Informer)

Bonus video:

TENISERIMA ODGOVARA DA NOVAK NE IGRA! Zašto ne postoji adekvatna reakcija na slučaj Đokovića

TENISERIMA ODGOVARA DA NOVAK NE IGRA! Zašto ne postoji adekvatna reakcija na slučaj Đokovića

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *