Foto: JUAN IGNACIO RONCORONI / EPA;

Nije prvi put da roditelji prave probleme sportskim zvezdama…

Najaktuelniji primer je argentinski teniser Huan Martin del Potro, čiji je otac pogrešnim vođenjem posla sveo bogatsvo tenisera na svega 10 procenata ukupne zarade.

Tek kada je Huanov otac, Danijel, preminuo, teniser je shvatio da se nalazi pred vratima bankrota.

Huan Martin del Potro Foto: Tanjug/AP
Huan Martin del Potro

Po pisanjima argentinskih medija, Huanu je ostao jako mali procenat bogatstva.

– Kada mu je otac preminuo, poverioci su pokucali na vrata da naplate dugove. Danijel je ostao dužan ogroman novac jer nije umeo da vodi posao na pravi način. Najviše para je uložio u fabriku cerealija koja je propala, navodi izvor tamošnjih medija.

Nije u problemu bio samo stariji Del Potro..

– Postoje brojne tužbe i potraživanja od firmi koje se bave gradnjom nekretnina. Sa tim poslom Danijel nije imao nikakvog iskustva i nije prošao dobro.

U Tandilu, rodnom mestu tenisera, navode da su znali o kakvim je problemima reč.

– Ovde u Tandilu svi znaju za probleme koje je Huan nasledio od oca, jedino nemamo podatke o pravim ciframa. Huan se drži daleko od očiju javnosti, bio je u poseti krajem godine, ali samo jednoj osobi u bolnici koja je tražila da se vidi s njim, ispričao je dopisnik iz tog mesta.

Pročitajte još:

VIDEO: Novakova glasovna poruka

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *