Kako dalje u tekstu navodi „Dejli mejl“ izvori upozoravaju da bi Novakov boravak bio „opasan presedan“ i da nikako to ne bi trebalo da se dozvoli.

novak
foto: Pritnscreen

Ukoliko se ispostavi da su ove tvrdnje istinite, to bi svakako bio najgori scnario za srpskog tenisera.

Podsetimo, ministar za migracije Aleks Hok ni danas neće doneti odluku o Novakovoj deportaciji. Kako se navodi razlog zbog kojeg se ministar još uvek ne oglašava jesu dokumenti koje su Đokovićevi advokati priložili.

Nole
foto: Profimedia

Petodnevna tortura

Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaka Đokovića i naložio njegovo puštanje na slobodu. Iako je sud presudio u Đokovićevu korist, vladin advokat Kris Tran je rekao da bi ministar za imigraciju Australije mogao ponovi da razmotri ukidanje Đokovićeve vize.

Prema zakonu o imigraciji Australije, ministar ima ovlašćenja i diskreciono pravo da ukine vizu iz bilo kog razloga. Tran, međutim, nije precizirao razloge po kojima bi Đokoviću ponovo mogla biti ukinuta viza. Ako bi se to desilo, Đoković bi mogao da dobije zabranu ulaska u Australiju tri godine.

(Kurir sport/DailyMail)

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *