Novak Đoković se sprema za Australijen Open koji počinje 17. januara. Za to vreme mora da zaboravi na priču o ukidanju vize koja i dalje lebdi nad njim, a koja bi mogla da se završi najkasnije u nedelju.

Novak Đoković je u ponedeljak pravnu bitku dobi protiv Australije. Ipak ta država i dalje može srpskog tenisera da deportuje tako što će mu ukinuti vizu, a očekivalo se da se to dogodi u četvrtak. Zbog toga je Tenis Australija morao da odloži žreb za Australijen open koji je kasnio sat vremena, a sada kada su parovi prvog kola izvučeni saga i dalje nije gotova.

Australijske vlasti će u petak odlučiti o Novakovoj vizi, a ukoliko je opet ukinu onda će advokati najboljeg tenisera sveta odmah reagovati i još jednom vratiti proces pred sud. Advokati veruju da će ovog puta saslušanje ići mnogo brže i da bi u nedelju Đoković mogao da dobije konačno zeleno svetlo da igra prvi Grend slem u seozni.

Inače iz Liberalne partije, koja je na vlasti u Australiji, tvrde da je Vlada sve bliža odluci da ponovo ukine vizu srpskom teniseru.

U četvrtak je inače Đoković osim rivala u prvoj rundi Australijen opena dobio novu brigu. Španske vlasti su prethodno poručile da će istražiti kako je to Novak kao nevakcinisan pojedinac ušao u tu zemlju neposredno pre odlaska u Australiju.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *