Foto: Profimedia, instagram/sydneychasexo / RAS kombo

Tristan Tompson jedan je od onih za kojima se prašina diže jako često.

O odnosu NBA centra i Kloi Kardašijan priča se već jako dugo, a sada je novim šokantnim snimkom priča otišla na još viši nivo.

Na snimku se vidi kako je Tompson bio u provodu u Milvokiju, nakon što su njegovi Kingsi odigrali meč protiv domaćih Baksa. U izlasku je kamerom zabeleženo kako mu jedna devojka sedi u krilu.

Tristan Tompson Foto: Etienne Laurent / EPA;
Tristan Tompson

Korisnica društvene mreže „Tik Tok“ koja je okačila ovaj video navela je da je Tompson rekao „Nemoj da snimaš klipove, molim te“, na šta je ona svojim pratiocima obrazložila kontrapitanjem „Da li je tražio da ga ne snimam zato što se javno izvinio Kloi Kardašijan?“.

Tristan i Kloi zabavljaju se od 2016. godine, a u aprilu 2018. godine dobili su ćerku. Ipak, cela Amerika uskoro je saznala da je u periodu dok je Kardašijanka bila trudna Tompson varao, te su se rastali 2019. godine. To se promenilo godinu kasnije, da bi 2021. ponovo prekinuli.

Pročitajte još:

U decembru prošle godine isplivale su informacije da je lepotica sa Instagrama, Marali Nikols, trudna sa Tompsonom, te da joj je ovaj ponudio cifru od 75.000 evra da abortira. Ona to nije prihvatila, te je centar Kinsa po treći put objavio da je postao otac, uz izvinjenje Kloi Kardašijan:

– Ti ne zaslužuješ ovo. Ti ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti doneo. Ne zaslužuješ to kako sam te tretirao ovih godina. Moji postupci nisu u skladu s onim kako te posmatram. Imam krajnje poštovanje i ljubav za tebe, bez obzira na to šta misliš o meni. Još jednom, veoma mi je žao, napisao je Tristan u pismu Kardašijanovoj.

Nakon što je isplivao snimak iz Milvokija, Kloi je ostavila poruku na Instagramu uz svoju fotografiju: „Izdaja retko dolazi od neprijatelja“.

Možda vas zanima i:

VIDEO: Ovako trenira atraktivna Dileta Leota

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *