Jedan od najglasnijih zagovornika da se spreči Novakov dolasku u Australiju, ostaje pri svome i tvrdi da se u tom pogledu neće ništa menjati ni naredne godine.

Samo nekoliko sati ranije, Kreg Tajli, direktor Australijan opena, poručio je da „Novak voli da igra u Melburnu“ i da se svakako nada da će tamo doći 2023. godine.

Međutim, Endruz, koji je čuo i šta smeraju organizatori narednih grend slemova, apsolutno ne želi da promeni svoj stav po pitanju uslova za ulazak u zemlju.

Danijel Endrjuz
foto: EPA- EFE

On smatra da je Rafael Nadal bio u pravu kada je kritikovao stav Novaka Đokovića, rekavši da je Novak znao uslove ulaska u Australiju nekoliko meseci ranije.

-Rafa je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao, taj momak je mislio da je veći od turnira. E pa nije. Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh, poručio je premijer Viktorije.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *