US Open, poslednji Gren slem turniru sezoni počinje 29. avgusta, a sve je izvesnije da Novak Đoković neće biti u mogućnosti da se bori za četvrti trofej u Njujorku.

Organizatori Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Država su još jednom ponovili da planiraju da implementiraju zdravstvene i bezbednosne protokole, što znači da svi koji budu želeli da doputuju u SAD moraju da imaju dokaz o vakcinaciji.

Podsetimo, i dalje je na snazi zabrana ulaska u SAD nevakcinisanim osobama.

„U ovom trenutku svi koji imaju ulaznice neće morati da pokažu dokaz da su vakcinisani da bi ušli na US Open. Ipak, ukoliko putujete iz inostranstva, kako biste bili na turniru, morate da budete vakcinisani prihvatljivom serijom vakcina za kovid da biste putovali u SAD (ovo se odnosi na one koji nisu građani SAD ili imigranti),“ navode organizatori uz poruku da će striktno poštovati mere bezbednosti i savete u vezi sa kovidom koje im preporučuju državne i vlasti Njujorka.

Titulu na US Openu brani Danil Medvedev, koji je prošle godine u finalu pobedio Đokovića.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.