Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Košarkaši Mege priredili su senzaciju u Pioniru, gde su u oslabljenom sastavu uspeli da savladaju Partizan.

Bilo je jasno da crno-beli neće moći da budu na svom nivou nakon energetski potrošne utakmice protiv Hamburga, ali poraz svakako nije bio nešto što su pristalice Partizana mogle da zamisle.

Svoje mišljenje posle meča izneo je i strateg crno-belih, Željko Obradović.

Detalji sa meča Partizan-Mega Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Detalji sa meča Partizan-Mega

– Naravno, prvo što želim je da čestitam Megi na odličnoj utakmici, apsolutno zasluženo su pobedili, vodili sve vreme. Mi smo imali neku šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam ovu utakmicu na način da će mladi igrači Mege grati sa velikim motivom, da će probati da se nadigravaju, i tako je bilo, rekao je na Obradović.

– Mi nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana, i za neke igrače je to i logično s obzirom na to koliko su dali na toj utakmicu, ali za neke bogami nije, poručio je Žoc, pa nastavio o igračima kojima nije zadovoljan:

– Kad već poredimo mladost koja je prisutna u ekpi Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u eipi. I to je ono gde ja vidim problem, gde oni ne mogu sebe da izmotivišu i da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. A sigurno nismo igrali. To je jedino čime sam nezadovoljan, sve ostalo mogu da razumem. Ali da protivnički tim ima veću želju od nekih mojim igrača to je nedopustivo, ali na tome ćemo da radimo – rekao je trofejni trener.

Pročitajte još:

VIDEO: Danilović i Obradović reaguju na „Čija je ono zvezda“

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *