OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE SPASIO NOVAKOVU KARIJERU! Đokovićev način razmišljanja je OPASAN za "pacove iz Vlade"!

Igor Četojević, Foto: Printscreen/Youtube

Igor Četojević, lekar koji je bio u stručnom štabu Novaka Đokovića i savetovao ga da izbaci gluten iz ishrane, oglasio se posle drame u Melburnu.

On smatra da je „progon“ najboljeg tenisera sveta čisto politička odluka.

Do prvog kontakta Četojevića i Đokovića došlo je za vreme Dejvis kup meča sa Hrvatskom u Splitu 2010. godine.

Tada je, kako tvrdi, doktor uvideo glavne okidače Novakovih problema. Gluten je izbačen iz ishrane, a Đoković je ubrzo zablistao na terenu.

Odmah je usledila nestvarna sezona. 2011. godine je osvojio tri Gren slema, postao prvi teniser sveta i uspeo da veže 43 meča bez poraza, a onda je usledio istorjski put ka vrhu koji i dalje traje.

Doktor Četojević i dalje živi u Limasolu, a sada se u tamošnjim medijima oglasio povodom svega što se dogodilo Novaku u Australiji.

Novak Đoković, Goran Đoković, Marijan Vajda, Igor Četojević
foto: EPA/Ben Solomon

– To je politika. Čista politika- kaže doktor koji je dugo bio član stručnog štaba najboljeg tenisera sveta.

– Novak nije ativakser, kao što tvrde u vestima. Đoković se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za te pacove iz vlade. On odlično vidi širu sliku, vrlo jasno- prenosi „Sportski Žurnal“ reči doktora koji je pričao za kiparske medije.

– Samo su tražili izgovor za svoje greške. Novak je dobio vizu, imao status medicinskog izuzeća, a igra političara je bila da iskoriste slavnog sportistu poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neuspehe. Đoković je tobože došao u Australiju da širi COVID, a ko je ona kriv za dve godine neuspele borbe sa virusom- pita se čuveni doktor.

Na pitanje zar ne bi bilo lakše da se Novak vakcinisao, Četojević prvo ističe da ne zna da li je to uradio jer ima pravo da se o tome ne izjašnjava. Potom dodaje da je vakcina još uvek eksperimentalan lek.

Igor Četojević
foto: Printscreen/Youtube

– Đoković zna da postoji mogućnost da ošteti svoje zdravlje i njegova karijera bi bila u opasnosti da se vakcinisao. Sve više vakcinisanih ljudi ima probleme, redovno ih viđam u mojoj ordinaciji- napominje doktor i naglašava da ne mora svako da mu veruje i u razgovor vraća Đokovića.

– Sloboda izbora. Niko nema pravo da vam zavrće ruku da biste bili zdravi i srećni. Za to se Đoković zalaže- zaključuje doktor Četojević.

(Espreso/Sportski žurnal)

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *